Remeselná 46% čokoláda Forra "Kardamón-Káva-Malina"
Čokoláda, ktorej základ tvoria kakaové bôby z lokality Los Bejucos, Vám ponúkne úplne nový pohľad na mliečnu čokoládu. Káva s čokoládou si budú verne sekundovať vďaka rovnakému pôvodu v Dominikánskej republike a ponúknu spolu s indickým kardamónom a malinou nadnárodný chuťový zážitok. Mliečno-karamelové tóny sú veľmi vkusne vyvážené horkosťou dominikánskeho kakaa.
Kategória: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.7 kg |
Kakaová sušina v mliečnej čokoláde najmenej 46 %.
Zloženie: mliečna čokoláda (kakaová hmota: Dominikánska republika,cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, vanilka), kávové zrnká (100 % Arabica: Dominikánska
republika), kardamón, lyofilizovaná malina, horká čokoláda(kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitín, vanilka).
Výživové údaje na 100 g: 2336 kJ/561 kcal, sacharidy 40,5 g – z toho cukry 36,8 g, bielkoviny 10,2 g, tuky 39,1 g – z toho nasýtené mastné kyseliny 23,2 g, vláknina 3,4 g, soľ 0,01 g.
Hmotnosť: 60g
Výrobca: slovenská remeselná čokoládovňa, s vlastnými receptúrami, ktoré neobsahujú žiadne prísady neprirodzene ovplyvňujúce chuť, farbu, trvanlivosť či kvalitu. „V spolupráci s prírodou“ je hlavná myšlienka čokoládovne, ktorou sa riadia na 100% či už pri varení vlastných náplní, tak aj pri kombinovaní ovocných, kvetinových a korenistých posypov s precízne vybranými čokoládami.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.